19-08-2007, 18:03
|
|
|
Sevgili meslektaşlarım bende tanık olduğum iki hadiseyi aktarmak isterim belki sizlerde gördünüz tanık oldunuz bilemiyorum. staj yaptığım dönemde icra işleri ile çok ilgilenmemiz gerekiyordu. Bir gün icra müdürümüzün üzüntüden renginin değiştiğini etrafındakilerin onu sakinleştirmeye çalıştığını gördüm tabiki stajer olarak müdüre birşey soramadım ama bir avukat katip yada vatandaş her kimse dosyanın dayanağı olan belgelerden birini bulunduğu yerden aldığını öğrendim benim üzüntümse şuydu: O dönemde kendisinden çok şey öğrenmiştim her soruma cevap vermiş anlatmış uyarmış kolaylık göstermişti. Bu adama bu yapılırmı dedim içimden. ikinci hadise de şudur başka bir büronun katipleri olan iki arkadaş ellerinde dosylarla geldiler başladılar kayda; kendilerine vekaletlere baro pulu yapıştırılması için para verilmiş fakat bu vatandaşlardan biri hemen çıktı başka bir icra müdürlüğünden 6 7 tane sökülmüş pul aldı geldi. İnsan müdahale de edemiyor birde o dosyayı açıpt5a bu pulun oradan alınmış olduğunu gören kimseyi düşünün. Burda en kötü şey herkesin töhmet altında kalmasıdır. bunun için bence olması gereken bir uygulama. Hepinizi saygı ile selamlıyorum .
|