Mesajı Okuyun
Old 11-07-2007, 17:15   #35
funda.0633

Aslında ben bu sitede artık yazmamayı düşünüyodum.Çünkü bir başlıkta sürekli aynı düşünceleri görmek beni sıkıyor artık.Sanki hukuk sitesi değilde bir baronun sitesinin yorumunu okuyor gibi oluyorum..Evet duruşmalar uzuyo..Hatta uzadıkça uzuyor.Bu yadsınamaz bir gerçektir.Bazen yorumları okurken hakim savcılara karşı bir cephe varmış gibi seziyorum ve bu beni üzüyor..Avukat bey gece 23 e kadar duruşmanın devem ettiğini söylüyo.Burda hakimle savcı duruşma sırasında pişti oynamıyorlardır herhalde.Neden 23 e kadar sürüyor. bunu da düşünmek lazım.O gün bir duruşmaya girdim..Hakim tam 17 tanık dinledi.Sebep ise otobüste bir yolcu öldürülmüş.Burda bütün tanıkları dinlemesi elbette çok mantıklıdır.Sırasını bekleyen avukatında beklemesi de doğaldır.Ama şunu yapmalarıda lazım..Burda yanlışlık var tabii.Hakimlerin duruşma saatine herkese 9 demesi de yanlıştır.Artık hakim-savcı,avukat sürtüşmesi sona ermelidir.Her mesleğin zorlukları vardır..Hakim savcılar zamanlarını çay içerek geçirmiyorlar.Gerçekten çok çalışıyorlar.Ve ben bu çalışmalarına hayretle bakıyorum.Pazar günü adliyeye gelen savcılarımızın olduğunuda hatırlatırım..Herkese selamlar..