Mesajı Okuyun
Old 28-04-2007, 12:30   #9
HÜLYA ÖZDEMİR

 
Varsayılan

1.Usulsüz tebligatın iptali ve tebligatı ögrenme tarihinizin dava tarihi ( .....)olduğunun kabulü yönünde takibin durdurulması istemli İTM de dava açın.
2.Kambiyo takibi ise İTM de, adi takip ise (İTM deki usulsüz tebligata ilişkin davadan da bahsederek ) icra dairesine varsa borca,imzaya itirazlarınızı yapın.

Ayrıca tebligat İcra Müdürlüğünce düzenlenmiş ve Posta İşletmesi vasıta kılınarak yapılan bir tebliğ işlemi olduğundan resmi evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılıktan suçduyurusunda bulunun. ( Alacaklı, tebligat alıcısı ve tebliğ memuru hakkında. )

Tüm itiraz ve dava dilekçelerinize müvekkilinizin gerçek adresine ilişkin resmi belgeleri, tebligat yapılan adreslerin ikametgah kaydının kime ait olduğuna dair ikametgah ve muhtarlık kaydını vs. ekleyerek mahkemenin incelemesine sunduğunuzda takibin durdurulması kararını kısa sürede alabilirsiniz.

Aynı durumda olan bir dosyada bu yolla lehimize karar aldık.Takip alacaklısı ve tebliğ memuru da ceza mahkemesinde sanık olarak yargılanmaktalar.