Mesajı Okuyun
Old 06-02-2017, 15:59   #12
Avukat Hakan Eren

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan brcgl
Hakan Bey merhaba,
Başvuru kılavuzunda açıklamalar kısmının en fazla 10 sayfa olabileceği, daha fazla olması halinde forma "ek" olarak 10 sayfalık bir özet eklenebileceği yazıyor. Ben de sizin gibi formu word formuna getirerek açıklamalar kısmını (A,B ve C bölümleri ile) 10 sayfayı geçmeyecek şekilde yazdım, yukarıdaki maddeden özet de ekleyebileceksem bu kısmı 20 sayfaya kadar yazabileceğimi düşünüyorum. Hatta bunu ayrı bir ek yapmaksızın ve Açıklamalar kısmını genişleterek yapabileceğimi düşünüyorum. Geri kalan kimlik bilgileri, sonuç ve istem gibi bölümleri de eklersek 25 sayfayı bulabilecek, tek bir dilekçe haline gelmiş olacak. Umarım yanlış düşünmüyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
Saygılarımla.

Başvuru ve başvuru konusu olayla açıkça ilgisiz, alakasız olmadıkça yazılan hiçbir şeyin sayfa ya da kelime sınırı aşımı sebebiyle reddedilmemesi gerekir. Aksi düşünce bireysel başvurunun özünü ihlal eder.

Mahkeme (belki de haklı olarak) baştan (özellikle de vatandaşa) bir uyarı yapıyor: "Önce bir gaz ve toz bulutu vardı"dan başlama diyor

Bana olayı ve özü anlat diyor. Bunu da etkili bir biçimde ifade etmek için sayfa sınırlaması koydum diyor.

İşin özü bundan ibaret