Mesajı Okuyun
Old 23-06-2015, 12:55   #3
Konuk

 
Varsayılan

Babanın defalarca şiddet uyguladığı ve üstelikte çocuğun erken doğumuna sebebiyet verdiği doktor raporları ile ispatlı. Hatta bu nedenle adli olarak ceza dahi almıştır. Tüm bu şiddet süreci, doktor raporları, resimler Adli tıp uzmanlarınca da incelendi. Adli Tıp ve Mahkeme Uzmanı raporları birbirine yaklaşık raporlar. Velev ki eşimin psikolojik tedavi gördüğüne ilişkin raporları da yerel mahkemeye sundum. Bu halde yerel mahkemenin Yargıtaya gerekçeli bir tespit yaparak yargıtaya sunmuş olduğu hukuki olarak geçerli bir durumun olması maddi ve sübut açıdan olması mümkün değil.
Çocuk henüz 5 yaşında ve çok küçük Benim derdim tamamen küçük kızımın fiziksel ve ruhsal sağlığını korumak. Çocuk babayı da hiç tanımıyor. Direkt uzun süreli yatılı verildiği takdirde kendini terkedilmiş hissedebilir , yabancılardan korkuyor ayrıca daha önce baba ile kurulan hiçbir iletişim olmadığı için de ruhsal sağlığı da risk altına girebilir.
Çocuklarımızın ve kadınların hukuksal olarak fiziksel ve ruhsal sağlıklarının korunması ancak mahkemelerce mümkün. Ve verilen kararlara bağlı. Ancak bu kararların her zaman kanunlara uygun şekilde verilmediği elimizdeki dosyalar ve belgeler ile ispatlanıyor.
Son olarak BOZMA şeklinde ilan edilen bir kararın mahiyeti nedir ? Dosyanın tamamının bozulması anlamına gelmektemi dir ? Özellikle de bunu öğrenmek istiyorum.
Değerli görüş ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.