Mesajı Okuyun
Old 08-03-2007, 16:53   #8
av.şahin küçüksüslü

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan ayselari
carnerion' un fikri çok önce bizde de oluşmuştu. İcra takibi için elimizde belge olmadığını söylediler. Ben icradan pek anlamam, bunu da ifade edeyim.Takibe itiraz edilirse ki edilir;o zaman da takip durur.Altı aya kadar da çözülemez dediler. İhtiyati haciz kararı alalım dedik bir hakim beni baro ile yüzyüze getirmeyin, meslek örgütünüze karşı taip mi yapacaksınız dedi.. Bu anlamda çok çözüm var gibi görünmüyor.
İş kanunu kapsamında da oluyor, acaba sebepsiz zenginleşme ile dava açıp faizleri de istesek? Ne dersiniz kararsız kaldım.. Teşekkürler

Sayın Meslektaşım
İzmir Barosu durdurma kararı almasa idi, eylemimizin 2. aşaması icra takibe idi. Hala da gündemimizdedir. İcra takibi için herhangi bir belgeye gerek yok. duruşmaya ya da hazırlığa katıldı iseniz ücrete zaten hak kazanmışsınız demektir. Kaldı ki, raporlarımızı da çoğumuz teslim ettik. Baronun itiraz edecek hiçbir dayanağı yok. Biz bakanlığı tanımayız. bizi baro görevlendirdi ve biz de görevimizi yaptık. Baronun görevi bizim paramızı temin etmekti. Ancak bir türlü eylem kararlılığı göstermeyerek kötü yöneticilik yaptılar. Bence biz bu parayı icra yolu ile söke söke alırız.

saygılar
Av.Şahin KÜÇÜKSÜSLÜ