Mesajı Okuyun
Old 04-12-2013, 16:36   #4
detay82

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan fatihuc
Tespite gerek olmadığı görüşündeyim zaten sigorta şirketi eksper göndermiştir zarar bedeli konusunda aranızda ihtilaf yok ise bu durumda boşuna zarar tespit yapmanızın anlamı yok ikinci husus bana zarar bedeline bakarak perte yakın bir hasar var gibi geldi dolayısıyla onarım masrafını doğrudan talep etmeden aracın hasarlı haldeki değeri ( sigorta şirketi eksperi alıcı bulmuş olabilir ) ve piyasa rayicini öğrenin ve piyasa rayicinden hasarlı değeri çıkarıp onarım masrafını geçiğ geçmediğine bir bakmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca sigorta şirketinin ret yazısını avukat olarak talep edin ret sebebini öğrendikten sonra www.sigortatahkim.org.tr den başvuru yapabilirsiniz artık 5000 TL üzerine itiraz yoluda açık



Aracın değeri 60.000 TL civarında dolayısıyla pert sayılmaz. Sigorta şirketi talebi ret etmiyor. Oyalama taktiği izliyor aylardır. Ben de günlerdir etkili biriyle görüşmeye çalışıyorum bir türlü muhatap bulamıyorum. Eksper topu sigorta şirketine atıyor vs. vs.


Delil tespiti ile hasarın ve aracın değer kaybının hesaplattıktan sonra çarpan aracın sahibine ve sigorta şirketine ilamsız icra takibi yapmayı düşünüyorum.