Mesajı Okuyun
Old 03-11-2013, 03:37   #3
hsynnlaw

 
Varsayılan

Verdiğiniz yanıt için çok teşekkür ediyorum. Tamamıyle size katılıyorum, her gün farklı bir gelecek hayaliyle uyuyup farklı bir kariyerle uyanıyorum. Bir gün hocamız vergi avukatlığında şöyle avantajlar var deyiveriyor ve o oluyorum, ertesi gün başka bir hocamız tahkim alanında böyle avantajlar var deyiveriyor o oluyorum. Çoğu öğrenci gibi bende de yarını düşlerken, planlamayı erteliyorum. Aslında bu eksikliğimi gidermek maksadıyle böyle bir konu açmıştım.
Bir cesaretle, bu konu altında bahsettiğim İktisat bölümüne kaydımı yaptırmış bulunmaktayım. Dersleri almaya ve çalışmaya başladım. Hukukta üçüncü senemde olduğum için Vergi Hukuku, Kamu Maliyesi, Ticaret Hukuk gibi derslerin, İktisatla olan yakın bağını gördükçe de her iki bölümüme olan sevgim, ilgim artıyor. Dil meselesinde de İngilizce'de kendi devrimimi yaptım ve çok önemli bir ilerleme kaydettim diye düşünüyorum. Bu yıl benim için gayet ağır ama bir o kadar da tatlı bir yorgunlukla geçecek gibi görünüyor
Netice itibarıyla, hedef tahtamı henüz göremiyorum ama elime sağlam bir yay ve doğru bir ok aldığımı düşünüyorum, hissediyorum. Umarım istikametim belli olduğunda 'iyi ki' diye başlayan cümleler kurabilirim. An itibarıyla mutluyum.