Mesajı Okuyun
Old 10-07-2013, 15:45   #4
Mtaslak

 
Varsayılan

Tarafımıza ilettiğiniz mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Her türlü talep ve şikayeti titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Mesajınıza ilişkin yaptığımız inceleme sonucu aşağıdaki gibidir:

Hesap işletim ücreti, Bankamızdan alınan hizmetlere karşılık olarak, Masraf ve Komisyon Tarifesi' nde belirtildiği üzere, aylık olarak tahsil edilmektedir. Bununla beraber hesabınıza bazı bankacılık ürünlerinin tanımlı olması halinde ve/veya Bankamız tarafından belirlenmiş olan kriterler dahilinde hesap işletim ücreti tahsilatı yapılmamaktadır. Örneğin, Günlük Paket ürünümüzü kullanarak muafiyet sağlayabilirsiniz.

*ING Günlük Paket : Günlük Paket Vadesiz Mevduat Hesabı, Destek Hesap, ING Kredi Kartı, ING Nakit Kart ve hesabınıza bağlı Otomatik Fatura Talimatından oluşur. Ayrıca, Hesap işletim ücreti ve ING Bonus Card için yıllık kart ücreti, Internet/Telefon ve ATM’lerden yapacağınız EFT/Havale işlemleri için ücret ödemezsiniz. “Daha detaylı bilgiye www.ingbank.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.”

Bilgilerinize sunar, her türlü talep ve şikayetiniz için bizimle temasa geçebileceğinizi hatırlatırız.

Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Saygılarımızla,
ING Bank A.Ş.

Türkiye Bankalar Birliği Nezdinde Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti mi var??