Mesajı Okuyun
Old 12-12-2012, 13:53   #21
Av. Ali YILMAZKARA

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Av.Suat Ergin
100.000 ilamsız takibi olan meslektaşın oyu sadece ve sadece 1 tane olacaktır. Ama her avukatın örnek-10 yapacağı ve/veya yapmış olacağı kolayca tahmin edilebilir. Dedim ya, Aristo yaşasaydı, benimle gurur duyardı.


Haklısınız her avukatın örnek -7 yapacağı ve/veya yapmış olacağı da kolayca tahmin edilebilir. Bu bağlamda 100.000 kambiyo senetlerine mahsus haciz yolu ile takibi olan meslektaşın oyu DA sadece ve sadece 1 tane olacaktır.

Bence bu ankette bizim iddialaşmamızı sıkıntıya sokan şey birden fazla işaretleme seceneğinin olması. Aslında bu başlığın amacına da uyuyor çünkü başlığın adı "En Sık Yaptığımız İcra Takipleri" FAKAT KİM OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMİZ BİLEMEYECEĞİMİZ (ŞUAN İÇİN) 25 KADAR ÜYE sadece örnek-10 u seçmiştir. Sanki 2.sırada olması gereken örnek-7'den hiç yapmıyormuş gibi

Sanırım bunu da başlığı yanlış değerlendirip "En çok yaptığınız icra TAKİBİ" imiş gibi değerlendirilmesinden ve çoklu seçim yapabileceğinin farkında olmamasından dolayı.

Sevgili Admin eğer başlığın sonuna parantez içerisinde "Çoklu seçim mümkün" ibaresi koyar ise şuan ki farkın daha da artmayacağını ve örnek-10 ile örnek-7 arasındaki yarışı diğer takip tercihlerinin belirleyeceğini düşünüyorum.

Ya da yeni bir başlık açılsın sadece örnek-7 ve örnek-10 yarışsın