Mesajı Okuyun
Old 04-10-2012, 17:47   #27
Av.Mehmet Saim Dikici

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Admin



Benim edindiğim izlenimimde ise şirketin vatandaşı avukatlara yönlendirmesi söz konusu değil. Şirket telefon numarasının tahsisini yapıyor. Bu numarayı avukat ister kartvizitine yazar kullanır, ister web sitesine, isterse hiç kullanmaz.


Hayır böyle değil, bu sistemde avukat hizmet verdiği kişiyi kesinlikle tanımıyor, tanıyamayacak. Hizmeti alan da avukatı bilmeyecek. Sözleşmede açıkça bu yönde hüküm var.

Alıntı:
Yazan Sayın Dr. Altop Mütalaa
e) Avukat ve Kullanıcı birbirlerinin telefon numaralarını göremeyeceği gibi, birbirlerine ulaşma konusunda da herhangi bir faaliyette bulunmaları yasaktır. Bu kapsamda avukat, Danışma Hattı’ndan kendisine ulaşan Kullanıcı’ya, sadece kendisini tekrar arayabilmesi için dahili numarasını verebilecek olup, kendisine verilmiş hat numarasını veya başka bir telefon numarası ya da adres vermesi yasaktır.


Alıntı:
Benim edindiğim izlenimimde ise şirketin vatandaşı avukatlara yönlendirmesi söz konusu değil.

Maalesef sistem içinde avukata yönlendirme de söz konusu.

Alıntı:
Yazan Sayın Dr. Altop Mütalaa
c) Kullanıcı, bir ana santral ile işleyişe geçecek olan Danışma Hattı’nı arayarak sitemin otomatik olarak yönlendireceği bir avukat ile telefonda görüşebilecek ve bu avukattan sözlü hukuki danışmanlık hizmeti alabilecektir.