Mesajı Okuyun
Old 03-09-2012, 21:44   #5
calaylioglu

 
Varsayılan

Sn Sincap;
Yanlış anlamadı isem müvekkilenize tebli ve tebellü yapılmamış sadece internet sitesinde ilam edilmiş. Durum bu şekilde ise işlem yapamazsınız. Şehven yazılmış olabilir.
Madde 20 - Atama ve yer değiştirme emirleri atanan personelin ilk amirine geldikten sonra en geç 10 gün içinde ilgiliye tebliğ edilir ve yolluğu verilerek ilişiği kesilir. Daha üst makamlar atama emrini geciktirmeksizin aşağı kademelere ulaştırmakla sorumludurlar. Atanan personel hakkında mehil müddeti bakımından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 62 nci maddesi hükmü uygulanır. Ancak sayman, mutemet ve mal sorumlusu görevlerini ifa edenlere üzerindeki hesap ve malları devir ve teslim için bir aya kadar süre verilebilir.
Sizi sıkıntıya sokacak bir durum da bazı kurumların kendi kanun ve yönetmeliklerinde bulunan özel bir maddedir. Genelikle "görevin niteliğine istinaden" şeklinde başlayan maddeler vardır. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğini okumanızı tavsiye ederim. Bazı hakimler bu kanun ve yönetmelikleri kıstas göstererek davanın reddine karar verebiliyor.