Mesajı Okuyun
Old 29-02-2012, 16:58   #7
sincap

 
Varsayılan

Sayın Yıldız Hukuk; bir kez daha teşekkür ederim.

Kat maliklerinin toplantıya kaç kişi katıldıkları ve kararın ne şekilde alındığına dair maalesef elimde bilgi ve belge yok. Müvekkil yönetimden talep etmesine rağmen alamadı, ben ise yönetimin atadığı meslektaşımızı telefon ve mesaj ile defalarca taciz etmeme rağmen alamadım.

Elimde sadece, konuyu ilk açarken bahsettiğim, 6.300-TL'lik aidatların ödenmesi yönünde kararın fotokopisi var.

Burada ise (ki sizinle mail yoluyla paylaşmayı çok isterim); "genel toplantı yeterli çoğunluk olduğundan açıldı, divan başkanı daha önce yapılan genel toplantılar hakkında bilgi verdi, daha önceki kat malikleri toplantıların x ve y tarihlerinde yapıldığı, kat irtifakı yapılmış daire sahiplerinin çoğunlujla toplantılara katıldıkları, bu toplantılarda site yönetim planının kabul edildiği, site yöneticisi ve denetçisinin seçildiği, şu kadar dairenin ve eklentilerinin tamamlanabilmesi için kat maliklerince ödenmesi gereken aidatlar (örneğin müvekkil için 6.300x2)... Karar tarihi 09.10.2011

Kat Malikleri Kurulu kararlarına ulaşamadığımı da açacağım davada belirtsem, sadece sonuncusunun faksını eklesem, ki bunu da başka bir malikten edindim.

İkinci sorunuzun yanıtı ise şöyle, hem karar metni olan hem de o kararda bahsedilen hiç bir toplantıya dair tebligat müvekkilime ulaşmamış. Ama nasıl oluyorsa, ödeme emri ulaştırılmış, bu da kullanabileceğim noktalardan değil mi?

İyi ki varsınız