Mesajı Okuyun
Old 09-02-2012, 14:50   #6
Av. Engin EKİCİ

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan TaitaDragonfire
Av. Engin EKİCİ Teşekkürler evet incelemiştim ancak yetki belgesinin harçlandırılması ara kararla davanın tarafına bildirildiği halde bu kararın yerine getirilmemesi halinde ne tür bir sonuçla karşılaşıldığını merak etmiştim.

Açık olmasa da sorumun ve başlığı açmamım özü buydu

Net bir şekilde tekrar sormak istiyorum;
Her hangi bir davasında yetki belgesi için suret harcı kestirmediği için herhangi müeyyide, hak kaybı yada benzer bir olumsuzlukla karşılaşan meslektaşım var mıdır?

Çünkü ben yetki belgeme suret harcı kestirmemekte ısrarcıyım.
Başıma ne gelir ne gelebilir bunu merak etmekteyim
Yazdıklarımın mesajınıza direkt yanıt mahiyetine olmadığının farkındayım ancak bir durum tespiti açısından bir iki kelamda bulunmayı uygun görmüştüm.

Büro açmadan önce çalıştığım bürolara ait dosyaları takip ederken yetki belgesinin harçlandırılması taleplerini, işverenim konumundaki meslektaşlarımızın itirazsız harçlandırma iradesi göstermeleri üzerine yerine getirdiğimi hatırlıyorum ancak şahsen -henüz- hiç karşılaşmadım.

Karşılaşmamış olmam, yetki belgesinin harçlandırılmasının benden de talep edilmeyeceği anlamına elbette gelmiyor. İtiraf etmeliyim bu durumda nasıl hareket etmem gerektiği konusunda ben de emin değilim ve meslektaşlarımızın tecrübelerini paylaşmalarını sizin gibi beklemekteyim.