Mesajı Okuyun
Old 26-09-2011, 11:43   #1
Konuk

 
Varsayılan Ayrı kalma süreci

Değerli hukukçularımıza böyle bir site hazırlamalarından ötürü öncelikle teşekkür ederim. Benim sorunum; eşimle ayrı yaşamaktayız. Kendisi uzun bir süreçtir beni türlü oyun ve planlar ile tazminat vermeden boşayabilmek için kandırmaya çalışmaktadır. Maddi durumum şu an çok yeterli olmadığından avukat tutamamaktayım. Eşim ile müşterek çocuğumuz konusunda kendisinin maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getirmekten kaçındığı bir gerçek. Boşanmak isteği açık ve net.Kendisini her hafta ben arayarak çocuğu dışarıda gösteriyordum. Ancak kendisi bu kez müşterek kızımızı görmek için kapıya geleceğini söyledi bana.
1- Eşim evi kendi isteği ile terketti. Kapıya gelmesi durumunda hukuken ileride beni mağdur edecek bir sonuç ortaya çıkmaması açısından nasıl davranmalıyım ?
2- Eşim ile aile dostlarımızın zoru ile bir evlilik danışmanına gittik. Burada yine eşim aile dostlarımızın zoru ile danışmana geldiğini ifade etti. Danışmana boşanmak istemediğini, ancak tekrar biraraya gelmeyi asla düşünmediğini söyledi. Ayrıca uzun süredir benim psikolojimin bozuk olduğu yönünde iddiaları mevcut. Ben de aynı iddiaları söylüyorum. Ki evlilik öncesinde kendisinin tedavileri mevcut. Görüşme sonunda danışman her ikimizinde birbirimize karşı bu yöndeki iddialarımıza yönelik olarak psikiyatriste gitmemizi önerdi. Bu durum benim aleyhime bir konuyu ortaya çıkarırmı ?
Maddi durumumu düzeltene değin yani sizler gibi bir avukatım olana değin bu süreç içerisinde hukuki süreçlerde aleyhime sonuç doğuracak bir davranışta bulunmayı istemiyorum. Bu nedenle sizlerin görüş ve önerileriniz benim için çok önemli ve değerli .