Mesajı Okuyun
Old 25-09-2011, 21:39   #28
Av.Cengiz Aladağ

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Av. Hatun Olguner
Bizim oturduğumuz sitede bol sayıda sokak köpeği var. Hepsi bir arada rahatsızlık veriyor. Site yönetimine ilettik. Sanırım Belediyeye dilekçe verilecek. Belediye gereğini yapmazsa dava açılacak.Husumet belediyeye yöneltilecek.

Alıntı:
Yazan Av. Hatun Olguner
Bizim siteye iki köpek daha dadandı.Ama site yönetimi hala harekete geçmedi. Epey rahatsız ediyorlar çevreyi.

Alıntı:
Yazan Av. Hatun Olguner
Aslında belediyenin işi kolay değil. Sitedeki köpekleri toplayıp barınağa götürecek. Ki bu hayvanların sokaktan toplanıp barınağa götürülmeleri esasen kendi menfaatlerine. Hayvansever olduğumu iddia edemem,ama barınaklarda yaşamaları sokakta yaşamalarından daha güvenli olsa gerek. Ama belediyenin ve sitemizin sorunu devam edecek. Çünkü her an yeni köpekler ortaya çıkabilecek ve bunları da toplamak gerekecek.

Sürekli olarak havlayan ve çevreyi rahatsız eden bu hayvanların toplanmasının hayvanseverlikle çelişmediğini düşünüyorum.

Sayın Olguner,
Bu mesajlarınızın forum konusu ile ne ilgisi olduğunu anlayamadım.
Forum konusu sokak köpekleri değil, sitede bir evin bahçesinde yaşayan sahipli bir köpek. Hatta o bahçenin asıl sahibi de diyebiliriz.

Alıntı:
Yazan Av.Bülent AKÇADAĞ
Değerli meslektaşlarım,

Müvekkilin site içerisinde bulunan ve kendisine ait bahçesinde beslediği köpeğinden rahatsız olan site sakinleri ilgili mahkemede dava açmıştır. Dava neticesinde köpeğin tahliyesine karar verilmiştir.

Davalı vekili olarak temyiz yoluna gideceğim. Ancak sorun şu, temyiz aşamasında köpeğin tahliyesini engellemek için tehiri icra talep edebilirmiyim ? Edebilirsem bunun teminatı ne olacak

Fikirlerinizi bekliyorum