Mesajı Okuyun
Old 27-06-2011, 13:13   #9
özfn_34

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan tiryakim
Merhabalar Değerli Meslektaşlarım ;

Borçlunun PTT Banka posta çek ve hesaplarına haciz müzekkeresi yazdım. Bugün itibarı ile dosyaya bir miktar para gelmiş , ama dosyaya gelen paranın kim tarafından borçlunun hesabına yatırıldığı belli değil sadece borçlunun adına yatırılan parayı ptt bank icra dosyasına aktarmış, borçlunun hesabına kimin para yatırdığını PTT bank dan nasıl öğrenebilirim. Bu konuda ne yapmam gerekir Müzekkere örneğini nereden bulabilirim.

NOT: Bunu öğrenmek istememin nedeni Borçlunun bundan sonra daha uyanık davaranacağını düşünmek ve borçlumun ptt bank hesabına para yatıran kişi yada kurumu tespit ettiğim zaman o kişi yada kuruma 1. Haciz İhbarnamesi yollamaktır.

Yardımlarınızdan dolayı Teşekkür Ederim...

Sayın tiryakim,

PTT Bank İşlem Müdürlüğünün ismi resmi olarak Parasal Posta İşletme Daire Başkanlığı olarak değiştirilmiştir. Daha doğru bir ifadeyle PTT Bank İşlem Müdürlüğü, bu Daire Başkanlığı ile birleşerek artık bu isim altında işlem yapmaktadır. Bu bakımdan her ne kadar, PTT Bank ismi altında gönderilen müzekkerelere ilişkin işlem yapılmakta ise de güncel durumu belirtmek istedim.

Ayrıca, uygulamada PTT Genel Müdürlüğü, İcra Dairesi veya Mahkemelerden gelen müzekkereleri cevaplandırmaktadır.

Saygılarımla