Mesajı Okuyun
Old 17-12-2006, 04:40   #27
semih

 
Mesaj ...

Haberi ve yorumların hepsini dikkat ve özenle okudum.Öncelikle kanaatim şu ki ; sanırım bu haberin tek hukuki yanı: Sn. Aşçı nın avukat olmasıdır.Ki haberin,sadece bu yonuyle,Hukuk Haberleri adlı forumda yer alması için yeterli bir neden oldugunu dusunmuyorum.'Hayır sadece bu degil,yapılan eylemin hukuk dışı olmasından da kaynaklıdır diyorsanız..' yerinde bir haber olmus.
[Sn.Av.Armağan KONYALI,,Sn.Av.Selim BALKU,,Sn.nahidelaw,,Sn.idealist,,Sn.Av.Mehmet Emin TASLAK,,Sn.Deniz İpek,,Sn.Av.Şehper Ferda DEMİREL ve Sn.alisuat,,Sn. ömer adaleti] taraflarından yazılan yorumların geneline katılıyorum.Sn.Av.Selim BALKU nun benzetmesin deki payda açıktır,acıklama veya silinmesine gerek olmadıgını,Sn nahidelaw,Sn.idealist ve Sn.Deniz İpek in duygularını paylastığımı,,Sn.Av.Mehmet Emin TASLAK ,Sn.Av.Şehper Ferda DEMİREL ve Sn. Ömer adaleti [-ellerinize saglık-] ne ise KESİNLİKLE KATILDIĞIMI belirtmeliyim.
Çok ,ama cok derin bir konu..
Duyguları paylasanları değil,duyguların arkasına gizlenerek yapılan fiileri ve tabiki bu fiileri yapan kişileri dogru bulmuyorum.Bu paragraf Sn.Aşçı için değil,genel niteliktedir.
Yapılan eylemi doğru bulmuyorum.
Kişisel gorusumdur; GERCEKTEN ÖZÜMSENEREK İNANILAN DEĞERLERE saygı duyarım.
Ancak benim inandığım DEĞERLER açısından kabule sayan bir davranıs degil.


Saygılarımla..