Mesajı Okuyun
Old 21-04-2011, 18:47   #7
Admin

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Av. Aykut Toklu
Peki bu süreçte masrafları daha önceden bilme imkanımız var mı?

Yani hazırlıklı gitmek açısından veya orada bir sıkıntı yaşamamak açısından masrafları öğrenebileceğimiz bir yol yok mudur?

Var, konuyu açmadan önce forumda arama yapmayı deneyebilirsiniz. Mesela ben yukarıdaki arama kutusuna sadece "tahliye masraflar" yazdım, bakın 3. sırada ne çıktı:
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=60512

Siz aranan kavramlarda daha yaratıcı olursanız eminim daha fazla konu da bulabilirsiniz. Yeterince yardımcı olan konu bulamazsanız bu konuyla bağlantınızı sorunuzu yine bu konuya eklenecek bir mesajla da sorabilirsiniz.

Alıntı:
Yazan Av. Aykut Toklu
Bir de uyarı aldım bu yüzden aynı konuda birden fazla başlık ya da yinelenen başlık diye yani koca sitede daha önce bir işgalci ya da kiracıyı bu şekilde tahliye eden bir avukat yok mu? en azından aşağı yukarı masrafları söyleyebilecek?
Uyarı almanızın nedeni bu başlık dururken, aynı nitelikte bir soru için ikinci bir başlık açmanız, yani forum kurallarımızın 2. maddesi. Sorunun devamı niteliğinde bir soru için ikinci başlık açmanıza gerek yok, buraya yanıt ekleyerek sorunuzu sorabilirsiniz, böylece ileride benzer bir konuda yardım arayanlarda, herşeyi birarada tek başlık altında bulabilir.

Bu arada forum kurallarımızın 6. maddesi gereğince de "uyarı" hakkındaki yorumlarınızı açık alanlarda değil, Site ve Forum Yöneticileri ile iletişim alanında yaparsanız, biz de cevabımızı açık alanlarda vermek zorunda kalmayız ve böylece bu konuyu dağıtmayız.