Mesajı Okuyun
Old 18-01-2011, 15:22   #1
typhoon1910

 
Varsayılan kambiyo takibinde şikayet

müvekkilin evine 2 gün önce(cumartesi) sabaha karşı 05:40'ta polis eşiliğinde gelinmiş ve boşandığı kocasına ait eşyalar aranmış.ancak zabıtta 07:40 olarak zaman belirtilmiş.gardropta bulunana erkek kıyafetleri zapta geçirilmiş. menkul haczi yapılıp yediemin olarak müvekkile bırakıldıktan sonra müvekkil zaptı imzalamış.ancak memur binadan aşağıya inerken komşuların beyanını almış ve zaptın sonuna eklemiş.dolyısıyla müvekkil komşuların beyanını da kabullenmiş hale gelmiş.kafama takılanlar;

1)15.01.2011 tarihinde ankara'da güneşin doğuş saati 07:05. bir saat öncesi 06:05 oluyor. sonuç olarak gece vaktine denk gelen bir zaman aralığında haciz yapılmış.şikayette bulıunacağım ancak elimde pek bir şey yok.vakıf aracı görev yazısı, polis istem yazısı yada karakolda güvenlik amaçlı kamera kaydı varsa buralardan alacağım saat ve tarihler işime yarar mı?

2)tebligat başka adrese yapılmış ve zaptın sonuna müvekkilin haberi dışında eklemeler yapılmış.bu konuda avukatı ve icra memurunu savcılığa şikayet etmeyi ayrıca avukatı baro disiplin kuruluna şikayet etmeyi düşünüyorum.birşey çıkarabilirmiyiz?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.