Mesajı Okuyun
Old 10-12-2010, 18:08   #17
Av.Cengiz Aladağ

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Avukat202
Davalı kocanın kızkardeşi ve yeğeni yalan tanıklıkta bulunarak müvekkilemin geceleri gizli gizli cep telefonuyla konuştuğunu ifade ettiler.
Ancak savcılık aracılığıyla celp ettirdiğimiz telefon kayıtlarına göre idda edilen bu görüşmelerin hiç biri yapılmamış.

Alıntı:
Yazan Avukat202
elimizdeki telefon kayıtları gibi objektif delilleri

Alıntı:
Yazan Avukat202
telefon kayıtları objektif bir delildir.Hakimin takdir edebileceği bir delil değildir.

Alıntı:
Yazan Avukat202
Yalancı tanıklar müvekkilin geceleri gizli gizli konuştuğunu idda etti. ancak bu kayıtlara göre müvekkilin hiç bir gece telefon görüşmesi yapmadığı gün gibi ortada olduğu halde, davalı bizi hayrete düşüren yalandan ibaret bir savunma yaptı.Telefon kayıtlarının sadece müvekkilin yaptığı aramaları içerdiğini idda etti.Oysaki kayıtlar çok detaylıydı.Müvekkili arayan ve müvekkilin aradığı kişilerin isim adres hatta anne baba isimleri bile vardı.Başka herşey bir yana,sırf bu olay bile Hakime davalının yalancılığını kanıtlamaya yeterliydi aslında ancak sayın hakim hukuk dışılığı tercih etti.

Sayın meslektaşım,
Elbette dava dosyanıza vakıf değilim. Ancak sizin de olayı kişiselleştirdiğinizi düşünüyorum. Sadece telefon kayıtlarının yalancı tanıklığa delil olduğunu, bu kayıtların objektif delil olduğunu belirtiyorsunuz.
Olaya farklı gözle bakmanızı sağlayabilir miyim bilmiyorum ama size şunu sorayım: Müvekkilinizin bir başka cep telefon hattı olamaz mı?