Mesajı Okuyun
Old 09-12-2010, 03:53   #1
Konuk

 
Varsayılan Aldatılan kadın, talep edebilecekleri ve talepleri doğrultusunda alabilecekleri

Eşim ile 18 aydır evliyiz. Kanıtlarım doğrultusunda, 21 Eylül'den, bildiğim ve bana yapılan sözlü beyanda doğrultusunda ise Eylül ayının ilk haftasından beri başka bir kadınla beni aldatıyor.
Bunu, 4 Aralık Cumartesi akşamı saat 23:30 sıralarında, eşimin cep telefonuna gelen bir mesaj sonrasında kendi itirafıyla öğrendim.
Bugün, (9 Aralık 2010) itibariyle de, boşanma davamı açmış bulunmaktayım.
İlk olarak öğrenmek istediğim, aylık 750 lira nafaka talebinde bulundum ve eşimin yıllık geliri mi, yoksa aylık geliri mi baz alınarak hesaplama yapılıyor? Çünkü benim eşim, ayda 1250 lira net maaş ve 3 ayda bir ortalama 4000 lira prim ödemesi alıyor.

İkinci olarak, eşime manevi tazminat davası da açtım 15.000 TL istedim eşimden fakat, karar ortalama ne rakama gelecek bilgi alabilir miyim? Eşimin üzerine kayıtlı herhangi bir taşınır yada taşınmaz mülk bulunmamaktadır.

Geliri sadece maaşıdır.

Elimde, eşimin beni aldattığına dair, itiraf ettiği ses kaydı, birlikte olduğu kadının, "evli olduğunuzu bilerek onunla oldum, beni de kandırdı ve mahkemede sana şahitlik yapacağım" dediği ses kaydı ve eşimin kadının cep telefonuna attığı mesajların,telefon ekranından çekilmiş fotoğrafları bulunmakta. Ayrıca, şahitlerim de mevcut.

Bu tarz davalar, ne kadar zaman sonra sonuçlanır?


Eğer yanıt verir, beni bilgilendirirseniz sevinirim.