Mesajı Okuyun
Old 30-09-2010, 21:55   #20
remedy

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan avturgayk
Sayın Remeyd (rumuzunuz da zor muş ) İmza inkarının haklı çıkması halinde elbette ilgili kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmalısınız. Müvekkiliniz mutlaka çeki aldığı kişiden imzanın kimler tarafından atılabileceği hakkında bilgi sahidir (olmalıdır zaten) . Ayrıca imzayı kimin attığı hakkında bilgi sahibi değil ise bu defa imzasını inkar eden kişinin imza kendisine ait olmadığından bahisle şikayet konusu yapması halinde - bu defa çekin bir de hamiline yazıldığını düşünün ki -, resmi evrağı müvekkilinizin kendisi kullandığı için icra dairesi aracı kılınmak süreti ile dolandırılık suçundan hakkında dava açılma tehlikesi vardır. Saygılarımla avturgayk

Sayın avturgayk,rumuz konusunda üzgünüm sorum ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.Sorunum aslında şöyle;Müvekkilim için imza inkarında bulunduk.Dava neticelenmedi henüz.imzayı kimin attığını bilmiyoruz.ara ara alacaklı taraf ,müvekkile şunu demeye çalışmaktadır:eğer sen atmadıysan kocan atmıştır onun hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağız demektedir. Neye istinaden bunu söylüyor bilmiyoruz.Belki de bu senedi alacaklı düzenleyip icraya koydu??
alacaklı,borçlunun imzası olmadığı ortaya çıkarsa,şüphelendiği herkesi dolandırıcılıkla suçlayabilir mi kocası ,oğlu,teyzesi atmıştır şeklinde bu herkes olabilir çünkü ?