Mesajı Okuyun
Old 16-11-2006, 22:59   #117
ALTINCABA

 
Mutsuz Duyarsizlik DeĞİl KÖrlÜk Yada HİÇ GÖrmemİŞ Olmak Hatta YaŞamamak

Fakülteyi yeni bitirmiş bir bayan meslektaşım son günlerde medya da sıkça yer bulan çocuklara tecavüz haberlerinden heyecanını da içine katarak diğer arkadaşlarımızı haberdar etti. Kendisine gelen cevapları okuyunca dehşete dahi kapılamadım. Adeta iki büklüm oldum. Ne üstatlarımız cezayı, miktarlarını, sebep ve sonuçlarını tartıştı. Sitemizde çok sohbetin sonuna bu kadar duyarsız olmamalıyız diyerek kapattık. Birlik olmalıyız dedik. Tepki göstermeliyiz dedik. Ama okuyunca gördüm ki bir hakimin avukata kötü davranması, meslek ahlakına yakışmayacak tavırlarda bulunmasına karşı Beraber olalım derken destek verirken çok şey istemişiz.
KIZ ÇOCUKLARINA TECAVÜZ KONUSUNDA DUYARLI OLALIM. GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

CEVAP: MEMLEKET Mİ ELDEN GİDİYOR DA GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM DİYORSUN NİHAYETİN DE ADLİ BİR OLAYDIR.

Sıfır tepki, bilmişlik ile olayı değerlendirme ve hiçbirşey bilmemeye her şeyi ben biliyorum katılınca demek böyle oluyor. Değer yarglarını yitiren bir meslek mi oluyoruz. Kimde suç Bizim Avukat olarak hiçmi suçumuz yoktu yahut olmadı. Kendi içimizde kahreden işler yapanlara sahip çıkılıyor mu.?
Üstadlarımız meslek adına çok şey yaptı, kattı, arttırdı, düzeltti. Artk umudumu yitiriyorum acı bir gerçek sürratle üzerimize geliyor. Ben duyarsız kalmamalıyız diye yazmıyorum. Artık herşey bitti...!!!!! Bitirdik. Düzelmedik ve düzelmeyeceğiz Asla birbirimize destek olmayacağız ve bir araya gelemeyeceğiz. Tüm arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.