Mesajı Okuyun
Old 29-04-2010, 07:54   #1
Konuk 1

 
Varsayılan eşyalar ve nafaka

merhaba,
çekişmeli boşanma davam var. davacı ben olarak davayı açtım.eşim şu anda beraber oturduğumuz evde annesi , babası erkek kardeşi ve kendisi kalmaktadırlar. mayısın ayında 2. duruşmam var . fakat avukatı arayıp beni evi taşıyacaklarını eşyalarımı almamı söylüyorlar evdeki ne türlü eşyaları vereceklerini bilmediğimden bende mahkeme kararıyla alacağımı söyledim . eşya tespiti yaptırmatık. komşuların söylediğine göre evden birtakım eşyaları götürdükleri.avukatları bana davalının evi boşaltacağını başka eve taşınacağını askere gideceğini sadece şifaen söylüyor:avukatları eşyaları almazsanız noterden tasdik yaptıracağınız ve eşyalarınızı eve bırakacaklarını evin kirasını benim ödemem gerekeceğini söylüyor.BURASI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ACİL.....
-----evin kira sözleşmesi benim adıma kayıtlı değil.
------ Ayrıca dava başında nafaka kendime istemedim 2. duruşmada şifaen istesem hakimden yalnış olurmı
------ ikimizde taşoren firmalarda çalışmaktayız.ben çocuğun kreş masrafı olarak 400tl yatırıyorum . yıl sonunda işden cıkarakcakları söylentisi var.kendisi ben den davanın başında 30 0tl nafaka istedi.
----- fakat bu aşamada red etti . daha sonrasında hakim nafakaya bağlarmı davalıyı maaşlarımız aynı ikimizde taşoren firmada çalışmaktayız.
ÇOK ACELE BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.