Mesajı Okuyun
Old 07-11-2006, 23:54   #96
Admin

 
Varsayılan

Site posta kutunuza gelen mesajı aktarıyorum:

Alıntı:
Merhaba
Hukukçular sitesi oldukça faydal
ı ve kimi zaman bir gazetenin sitesinden bile daha çok ilgi çekici konularla dolu olabiliyor. Siteyi yaşama geçirenleri kutlarım öncelikle
Bu arada, orada yer alan bilgilerden faydalanma durumumuz da oluyor dönem dönem... Örneğin, sitenizde, !7 aylık bebeğe tecavüz olayının medyada yer almasından sonra, bir forum yapıldı. Ve "bebeklere tecavüz edenlere ne gibi cezalar verilmesi" konusu tartışıldı. "Ne tür cezalar talep ediliyor" başlığı altında, bir haberimde bu görüşlerin ilginç olanlarını kullanmak istiyorum. (gazeteciyim) İzin verir misiniz forumdan alıntı yapmam için?
Saygılarımla
A..... Ö.....
Gazeteci

Ve de yanıtım:

Alıntı:
....

Forum alanlarımızı tüm okuyuculara ve ziyaretçilere açık tasarladık ve tüm konuları kamuoyunun önünde konuşuyoruz. Bu anlamda site içinde tartışılan bir konuyu THS'ye atıf yaparak haber yapmanızda veya haberinizde kullanmanızda sakınca olmayacağını düşünüyorum.

Ancak takdir edersiniz ki, bir forumdaki görüşler yazarlarına aittir. Bu durum, görüşün siteyi bağlamaması sonucuna yol açtığı gibi, görüş üzerindeki tasarruf yetkisinin de yazara ait olması sonucunu doğurmaktadır. Bu açıdan eğer bir üyemizin görüşlerini kullanacaksınız, bu konuda izin vermeyi site yönetimi olarak -en azından etik anlamda- yetkimiz dahilinde göremiyorum. Üye mesajlarının olduğu gibi başka platformlara taşınması, isimle haber yapılması veya üyelerimizin doğrudan kendisi ilgilendirecek diğer durumlar için mesajın yazarı ile temas kurmanızı rica ederim. Ben işinizi kolaylaştırmak adına bu mesajınızı bahsettiğiniz konu içine taşıyacağım.

Bu arada dilerseniz siz de THS'ye üye olabilir ve mesaj sahipleri ile özel mesajla irtibata geçebilir veya konuya katılımda bulunabilirsiniz
....

Bilgilerinize..