Mesajı Okuyun
Old 21-10-2009, 22:37   #289
Av.Denizcan Sarıkaya

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan BUSRA1907
Asla benimle paralel düşündüğü için değil.Bir devlet üniversitesinde okumasına rağmen olaya bu şekilde yaklaşması hoşuma gitti sadece.Ayrıca ben devlet-özel kıyaslamasını yinelemiyorum.Sadece bunu yapanlara cevap veriyorum.Yazıklarımı iyice okursanız benim de ne demek istediğimi anlarsınız.Evet,bize saygı duymak düşer.Gerçekten çok uzattık bu konuyu.Tam bu son diyorum ama yazdığıma cevap gelince dayanamıyorum. Vakıf üniversitelerinde de devlet üniversitelerinde de okuyan bütün hukukçuları seviyorum.
Saygılarımla
evet haklısınız.dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz
ben de bu konu ile ilgili beyanlarımı son defa vereyim.
Bundan önceki yorumlarımda dikkat ettiyseniz özel-devlet farkını savunmadım.Hangisi iyi hangisi kötü,bunu da savunmadım.Hatta özel üniversitelerde gayet kaliteli bir eğitim verildiğini de belirttim.Ben fakülteye girişin bir önceki safhasıyla ilgilendim.
Hepimiz hukuk mesleğini icra edeceğiz.Etmek için ne yapmamız lazım?Hukuk fakültesine girmemiz lazım.İşte ben giriş safhasıyla ilgili yanlışlıkları dile getirdim.
Bu sistem dolayısıyla önceden de belirttiğim gibi ya kasarak ya basarak fakülteye girilmesini eleştirdim.Kabullenmedim.Ama sistem bu.Dolayısıyla bu sistemden de yararlanmak sizin gibi her öğrencinin hakkı.
Keşke böyle bir hakkı doğuracak bir olgu oluşmasaydı ve siz de bu haktan yararlanmasaydınız.Ancak böyle bir hak var ve size 'niye yararlandınız?' diye bir soru yöneltemem.Bu sizin ve diğer vakıf öğrencilerin en doğal hakkı.
ve bende tekrar yineliyorum ki yazdıklarım da anlatmak istediğim 'bu hakkı kullanmayın,niye kullandınız' değildir.Sadece böyle bir hakkı doğurcak bir sistem olmasaydı.
sözün özü budur.
saygılar