Mesajı Okuyun
Old 18-09-2009, 20:44   #1
Av.Selim HARTAVİ

 
Varsayılan Msn Group - Adliyeye Gidiyorum- Online Mesleki Tanışma- Sohbet

Msn Group - Adliyeye Gidiyorum- Online Mesleki Tanışma- Sohbet MSN GROUP NEDİR
Msn üzerinden grup sohbetleri yapabileceğiniz bu servis THS'nin projesinden esinlenerek açılmış olup bu gruba sadece hukukçuların katılması mümkündür. Grup tarafımdan açılmış olup, THS veya THS yönetimi ile bağlantısı yoktur.

MSN GROUP AMACI
Grubu oluşturmamızdaki maksat gerek THS de kayıtlı bulunan meslektaş site üyelerinin birbiri ile daha hızlı ve etkin bir biçimde sosyal, kültürel ve mesleki her türlü iletişim kurmalarını sağlamak yanında, aynı zamanda THS'nde bulunan adiyeye gidiyorum projesinden esinlenerek Adliyeye Gidiyorum Projesini daha aktif ve etkin bir biçimde yürütülmesini sağlamak, meslektaşlar arası diyalogların daha da geliştirilmesini sağlamak amaçlı kurulmuştur. Bu grup kısaca site üyeleri arasında online görüşme oluşturmayı bu grup üzerinden tüm meslektaşlara ulaşabilmemizi sağlayacaktır.

MSN GROUP KATILMAK İÇİN

group776246@groupsim.com adresini msn kişi listenize kişi ekler gibi kaydediyorsunuz, veya alternatif olarak doğrudan http://groups.im/g/gv_show.do?gp=gro...oupsim.com&t=c linkini tıklamanız yeterli olacaktır. Bu adresi msn listesine ekleyen her kişi bu gruba dahil olabiliyor...

MSN GROUP'u KULLANMA

Kullanıcı group776246@groupsim.com adresini eklediğinizde, “Activity Panel uygulamasını başlamak için davet ediyor” diye bir uyarı alıyor. Kabul edildiğine ise msn penceresinin sağ kısmında bir panel açılıyor. Burda grupta kimlerin online olduklarını anında görebiliyoruz. Adliyeye Gidiyorum Projesini daha aktif kullanmak için meslektaşlarımızın isim veya rumuzlarının Başına bulundukları ilin ismini yazmaları diğer meslektaşlar açısından daha kolaylık sağlayacaktır.

Sizde group776246@groupsim.com adresini ekleyerek, özellikleri deneyebilirsiniz.

Not: Grup henüz çok yeni olmakla gruba her kesimden üye girişini yasaklama özelliği mevcuttur. Bu özelliğimiz aktif durumdadır. Üyeler giriş yapmadan önce Grup yöneticisine kısa mesaj yoluyla ulaşmayı denemelidirler...Ayrıca Grup Kurallarına uygun davranmayan üyelerin anında kara listeye alınarak gruptan uzaklaştırılmasını sağlayan bir sistemi de mevcuttur.

Alıntı:
Türk Hukuk Sitesi Yönetiminin Notu:
Sayın Hartavi'nin mesajı içinde yer aldığı üzere, bu proje THS Adliyeye Gidiyorum projesinden esinlenmiş olmakla birlikte, THS'nin bir projesi değildir ve THS yönetiminyle ilgisi yoktu, Sayın Hartavi tarafından kendi inisiyatifi ile açılmıştır.

Biz THS olarak sadece ilgilenen meslektaşlarımıza faydalı olabileceğini düşünerek, Sayın Hartavi'nin THS içinde ilanını duyurmasına aracılık ediyoruz, onun dışında bu proje tamamen THS'den bağımsızdır ve THS'nin Adliyeye Gidiyorum projesinin bir parçası değildir.

Sayın Hartavi'nin duyurusunun bu konuda yeterince açık olduğunu düşünüyorum ancak duyurunun tamamını okumayan üyelerimizin projeyi THS'ye mal ettikleri izlenimini aldığımdan, tekrar vurgulamak istedim.

Herkese ilgisi için teşekkür eder, Sayın Hartavi'ye de projesinde başarılar dilerim!
THS Yönetimi