Mesajı Okuyun
Old 26-07-2009, 13:15   #24
üye8180

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Av.muhittinköylüoğlu
İnanmayabilirsiniz ama tabiri caizse vdünyada da zorunlu müdafilik uygulamasında böyle.Hatta avukatlardan yazılı veya şifahi olarak bu konuda beyan alınması örnekleri de var.Bu nedenle de avukatlar kendileri için yakın yerlerde görev yapıyorlar.Zira şüpheli ya da sanığa da erken ulaşmak başka önemli bir olay.yani bizdeki gibi kartalda oturan birinin şişliden görev alması mümkün olmuyor.

Sayın Köylüoğlu, sekiz aydır devlet para ödemiyor, CMK avukatının alacağını keyfi olarak vermiyor diyemiyorsunuz da hala mağduru suçlamaya devam ediyorsunuz. Makbuzun fotokopisini fakslayabilirim arzu ederseniz size. Bu akıl alır bir durum değil. Savunma Avukatları Grubunun demek böyle bir işlevi var.

CMK avukatlarının kendilerine yakın yerlerde görev yapmadıkları iddiası koskoca bir yalandır. Yazdıklarınızdan neredeyse devlete tazminat ödememiz gerektiğini düşünmeye başladım. Benim evim Rami'de. Eyüp'e bağlı bir semt. Bürom Eyüp'te. Gaziosmanpaşa ve Eyüp bölgelerinin tam ortasında bir yerde oturuyor ve çalışıyorum. 5 yıldan beri görev bölgem de Eyüp-Gaziosmanpaşa. Mesleğe başladığımdan beri de bölgemi hiç değiştirmedim. Yani sizin deyiminizle Şişliden görev almıyorum. Ya da Kartal'dan. Yukarıda yazdığım Kemerburgaz Jandarma Komutanlığı da Eyüp bölgesi sınırları içinde bir karakoldur ve gece gidiş geliş taksi 150 lira yazmaktadır. Arzu ederseniz size Eyüp Gaziosmanpaşa bölgelerindeki tüm polis merkezlerini, çocuk bürolarını sayabilirim. Hem de taksi ne kadara götürür getiriri ile.

Masraflar takdir edilirken, azdı çoktu değerlendirmesi yapılırken biz, işin bilfiil içinde olan avukatlara sorulmalıdır kanımca. Dünyadan örnekler vermekle meşgul teori incelemesinde meslektaşlara değil.