Mesajı Okuyun
Old 10-04-2009, 16:01   #2
uye8490

 
Varsayılan

Sayın konuk,

Öncelikle davanızı takipte bir avukatın hukuki yardımından yararlanmanız lehinize sonuçların doğmasını sağlayabilecektir.

Maddi durumunuz elverişli değil ise bulunduğunuz ilin barosuna, size ücretsiz olarak bir avukatın atanması için başvuruda bulunabilirsiniz.

Bunun dışında hakimin duruşmayı ertelemesinin mutlaka haklı bir nedeni vardır.Bir takım yerlerle yazışmalar yapılıyor olabilir.

Eşinizin birlikte olduğunu söylediğiniz kişi ile yapmış olduğunuz yazışmaya ilişkin bilgisayar kayıtlarını mahkemeye sunabilirsiniz.Ancak bu yazışmaların eşiniz ile değil de sizinle yapılmış olmasını hakim göz önünde bulunduracaktır.Eşiniz bu yazışmanın yapıldığı kişiyi tanımıyor olduğunu da belirtebilir.Onun için sunduğunuz delillerin mutlaka başkaca delillerle de desteklenmesi gerekir diye düşünüyoruz.

Yaşadığınız sorunlara mümkün olduğunca bizzat tanık olmuş şahısları ,mahkemeye adreslerini de bildirmek suretiyle tanık olarak bildirebilirsiniz.Mahkeme onları tanıklık yapmaya davet edecektir.

Boşanma davalarında hakimin delillerini sunması için taraflara verdiği süreler vardır.Bu süreler kesin süre niteliğinde değil ise her zaman delil sunma hakkınız mevcuttur.

Davanın en sağlıklı şekilde takibi için mutlaka bir avukattan hukuki yardım almanızı öneririz.