Mesajı Okuyun
Old 07-03-2009, 07:16   #24
Av.Kamil Mercan

 
Varsayılan

... orada asayişi sağlamakla görevli olan kolluk güçleri, aynı zamanda avukukattan ..... larınıda alıyorlar/verilmek zorunda bırakılıyoruz.Savcılara gelince; %99'unun avukatlara ve avukatlık mesleğine ön yargılı baktığına inanıyorum Hatta buna belli oranda hakimleride katabilirim.(istisnalar 'hemde ne muhteşem İNSANLAR' hariç). Beline silahı takıp, kendini, hakimden daha fazla "hükümdar" ,"biz dörtdörtlük adamı hazırlayıp getiriyoruz, savcı salıveriyor" diyecek kadar cürretkar, hukukçulara müessir fiil ika edecek kadar cesur ve HUKUK İLMİ SAHİBİ olduğunu düşünen ve zanneden kolluk güçlerimizden, izahı vareste tutuyorum.

Bu sitede "avukatların kendini koruması-silah taşıması" gibi bir başlıkta tartışılan konunun yeniden, ama,"daha reel" tartışılması ve "SONUÇLARININ" alınması anlamında, hep beraber girişimde bulunulması gerektiğine inanıyorum.

Son olarak "annene küfreden kadı, kimi kime şikayet edeceksin".Biz avukatların, bir diğer meslektaşımıza yaptığı olumsuz davranışlarda, yaptırımın CAYDIRICI düzeyde olması gerektiğine inanıyorum.

Geçmişler olsun... Bir daha olmaması dileğimle...