Mesajı Okuyun
Old 18-02-2009, 16:09   #7
Av.Suat Ergin

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan mehmet yusuf
teşekkür ettim saim bey.ben de anlayamadım.zaten bir hukuk ögrencisiyim öyle arartırırken aklıma takıldı..biraz da tuhaf geldi..


Bu mesajı "Hukuk Soruları" alanına yazmışsınız ama, "Fıkra Keyfi" forumuna yazsaydınız daha uygun olurdu. Bence muteriz Trabzon Ağır Ceza'ya itiraz etmeli.

sizin için komik bir durum olabilir ama bunu ben yaratmadım..espri yapılacagına cevaba yönelik bir cevap olsaydı daha iyi olurdu benim için.ama yine de teşekkür ettim suat bey.dedigim gibi ben bir hukuk ögrencisiyim öyle davalar arasında incelerken tuhafıma gitti ama yine de teşekkur ettim...

Sayın mehmet yusuf,

Ciddi sorulara verilecek cevap ciddi olmalıdır. Komik sorulara ise, komik cevap verilebilir. Sizin mesajınızda yazdığınız olayları gerçek sanıp, mesajınızı onaylayan Forum Yöneticisi de benim.

Siz ilk mesjınızda, suç duyurusunun Bursa'da yapıldığını ve savcılığın
Alıntı:
itiraz edilecek yerinde elazığ ağır ceza mahkemesi oldugunu
bildirdiğini yazmışsınız. Sonra da aslında olay yerinin Malatya olduğunu ilave ediyorsunuz. Ben de böyle bir karar varsa, itirazın Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'ne yapılmasını öneriyorum.Yani
Alıntı:
cevaba yönelik bir cevap
vermişim. Bir paragrafta hukuken bu kadar çok saçma durum varsa, Trabzon Ağır Ceza niye olmasın. Kaldı ki mağdur Trabzon'da yaşamış olsaydı havale yoluyla bu mahkemeden dilekçesini verebilirdi.

Kısacası mesajda anlattığınız olay, fıkra gibiydi.

Aslında gerçek olmayan bir olayı, gerçekmiş gibi anlatarak bir savcı hakkında kötü düşünmemizi sağlamış oldunuz.
Alıntı:
Yazan arbitrator
Herşeyden önce "soru sormak bir sanattır".

Kesinlikle katılıyorum.