Mesajı Okuyun
Old 28-01-2009, 16:40   #10
nanu

 
Varsayılan

İlginize teşekkürler.Belediyede sözleşmeli avukatlık apıldığında hata yapmamak için siz değerli meslektaşlarımın görüşlerine başvurdum.Bu sebeple bu siteyi çok beğeniyorum.
Belediyede aylık alırken her ay KDV Ve Stopaj da kesmek gerekir mi,bu durumda bilgilerinize ihtiyaç var.Bir de belediye şu anda bir çok kişiden emlak vergisi gibi alacakları var,belediye kendisi ödeme emri göndermiş.Bu ödeme emri hiç bizim icra dairesince yaptığım ödeme emirlerine benzemiyor.
Acaba;bundan sonraki yapılacak ödeme emirlerini icra dairesi kanalı ile mi yapılması gerekir yoksa belediye matbu yazılı boşlukları doldurarak gönderdiği ve altında belediya başkanın imzası olduğu kurum ödeme emri mi yollanacak...
Ayrıca;öncedden belediyenin kurum olarak gönderdiği kurum ödeme emirleri için vekalet koyup nasıl takip edilecek,düşünün ki belediye bir işyerine emlak vergisi için daha önceden kendisi kurum olarak ödeme emri göndermiş,vergi dairesinin ödeme emrine benziyor..
Bu ödeme emri icra dairesince gönderilmesiği için bu işyerlerine avukat icraya gidebilir mi..
Yani kafak karıştı,kurumların ödeme emri ve icra takipleri için bilgiye ve tescrübelerinize ihtiyacım var,yardımcı olursanız çok sevinirim.