Mesajı Okuyun
Old 24-01-2009, 00:55   #3
Konuk

 
Varsayılan

Oncelikle cavabiniz icin gercekten cok tesekkur ederim bu kadar kisa surede cevap verilecegini tahmin etmiyordum gercekten cok faydali oldu 2 nolu cevabiniza istinaden cevaplarim sunlar:
Bankadai paranin kaynagi 1 yil once satilan diger evimizdi, evi satip parasini bankaya koydu yani yil 2008 idi.Su anda oturdugumuz evi ise 2007 yilinda aldik zaten onun kredi borcunu halen oduyoruz dedigim gibi tapu oglumun ustune, bu durumda ev oglumun ustuneyken, sonuc ne olur? Oglumun onayi olmadan evi satamaz degilmi?
Cevaplarinizdan anladigim kadariyla mevcut durumda bosanirsam hersey 2 ye bolunmuyor, taki karsilikli ANLASMA yapmaz isek, o anlasmada odenecek toplu para ve aylik maas belirtilebilirmi?
Eger anlasma olmazsa mevcut kanunlarda ben magdur duruma dusermiyim? Yani ne bankadaki paradan, ne oturdugumuz evden nede maastan hicmi hak edememem gibi bir durum olabilirmi? Ama tavsiyenize uyup bir avukata detayli danismakta fayda var ama yinede bu sorularimi da cevaplayabilirsiniz size mutesekkir olurum.Iyi calismalar dilerim