Mesajı Okuyun
Old 08-10-2008, 10:15   #11
Av.Cengiz Aladağ

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan tunak
Özellikle şunu belirtmeliyim ki;avukata verilecek ücretle hiç bir alıp veremediğim kalmadı, pek tabiki avukat işinin karsılığını alacak,ben sadece meblağı yüksek buldum, ve konuyla ilgili beni aydınlattınız, üzücü olan nokta şu ki bunu yaparken sert ifadeler kullandınız.

...

(ancak yukarıda da belirttiğim gibi - benım avukatla bir alıp veremedğim yok,buna niye bu kadar ilgi gösterildiğini de anlayamadım)

...


Sayın tunak, kimin sert ifadeler kullandığı konusunda, aşağıdaki alıntıları da dikkate alarak bir kez daha düşünür müsünüz lütfen?

Alıntı:
Yazan tunak
...
Ne var ki müvekklin avukatı önce onu kandırıp yüksek bir meblağla vekalet ücreti talep ediyor. Ücret tarifesinde idari mahkemelerde durusmasız davalar için 350.00YTL asgari ücret öngörülmüsken 4000,00 YTL lik bir fiyat cıkarıyor.
...


Alıntı:
Yazan tunak
...
Belirtmek istemediğim fakat üzerinde durdugunuz için belirtmem gereken nokta da su ki; avukat müvekkilini kandırmıstır, müvekkile ücret tarifesini göstermis, hatıra binayen en düsük ücreti talep ettiğini belirtmistir.(asgari ücret tarifesinde kendiliğinden yaptığı değişiklikle)
Meslektasımın bu hareketine üzüldüğüm için belirtmekten kacınmıstım. Saygılar sunarım.

Alıntı:
Yazan tunak
...
Böylesi bir sahtekarlık henüz görülmemiş duyulmamıştır. dedınız, ben de duyuruyorum : )
...