Mesajı Okuyun
Old 10-09-2008, 23:36   #129
avayhan

 
Varsayılan

Hımm. Anladığım biz boşu boşuna yeşil pasaport peşindeyiz. Yani boşverin diyorsunuz. Tamam o halde boşverelim. Hiç önemi yok. Siz bize layık görmedikten sonra, haddimiz dahi değil böyle bir talepte bulunmak. Ben resmi kurumlarda bana gösterilen saygının herhangibir vatandaşımıza gösterilmesini dilerken, benim vatandaşım bana yeşil pasaportu çok görüyor. Valla sorun ya bende ya vatandaşda.
Neyse ben yeşil pasaport sahibi olmayan bir avukatım ama istediğim zaman yurtdışına çıkabilirim. Ama istemiyorum. Ülkem cennet çünkü. Sorun yurt dışına çıkabilmek sorunu değil. Bu konudaki adaletsiz uygulama sorunu. Meseleye o yönüyle bakalım. Yoksa çoğu avukatın yurtdışına çıkma sorunu zaten yok.
Avrupalının yaptığına gelince adamların vize hususundaki hassasiyetinin hepsi politik; bize kendimizi değersiz hissettirmek için yapılan psikolojik bir oyun. Biz de bu oyunları oynamadığımız sürece bu uygulamalarla başedemeyiz. Yoksa Avrupanın bizden neresi ileri sorarım sizlere. Benim ülkem CENNET. Beni seven bana gelsin ben niye gideyim ayağına....