Mesajı Okuyun
Old 02-03-2008, 16:01   #7
alperyldrm

 
Varsayılan

Cevaplarınız için çıok teşekkür ederim.İş davalarıyla ilgili fazla bir tecrübem olmadığı için belki sizin için prosedür gelen konuları sizlerin sayesinde öğrenmiş oluyorum.

Şu konu üzerinde hem fikir oldum. Adli Tıp Raporunu beklemden Sigortaya bir dilekçe ile başvuracağım.Sigortanın,iş kazası olup olmadığı konusunda ki incelemesinde sanırım tanıklar çok önemli. Şimdi Burada şöyle bir durum var.iş kazasının gerçekleştiği sırada aynı işyerişnde olan ve iş kazasına tanık kişiler şu an işten cıkarıldı. Bne dilekçemde işten çıkarılan bu tanıkları bildirsem sigorta müfettişleri işten çıkarılan bu tanıkları da dinler diye düşünüyorum. Çünkü şu an işyerinde hala çalışmakta olan ve iş kazasına tanık olan işçiler alyehimize görüş bildişrebilir diye düşünüyorum.

İkinci sorun bizim herhalükarda maddi manevi tazminat alabilmemiz için ÖLÜM OLAYI İLE İŞ KAZASI ARASINDA İLLİYET BAĞI OLMASI GEREKİYOR yanılmıyorsam.Sonuc olarak tamam ben müfettişliğe başvurdum onlar olayın bir iş kazası olduğuna kara verdiler ama adli tıptan gelen raporda illiyet bağı yoksa hiç bişey elde edemem gibi geliyor tazminatla ilgili.