Mesajı Okuyun
Old 06-08-2007, 12:27   #3
Admin

 
Varsayılan

Sitemizin posta kutusuna geldi, paylaşıyorum:

Alıntı:
1) Irak'ta meydana gelen hasar,yaralanma ve ölüm nedeniyle ABD makamlarından tazminat talebinde bulunmak için aşağıda adresi verilen Ankara'daki ABD Savunma İşbirliği Başkanlığı Hukuk Müşavirliğine (ODC-T/TJA) başvurulması gerekmektedir.
2) ODC-T Hukuk Müşavirliğinden alınacak talep formu İngilizce olarak doldurulur. Olayı kanıtlayan tüm belgeler ve onaylı İngilizce çevirileri de forma eklenir.
3) ODC-T Hukuk Müşavirliği talep formu ve eklerini ABD tarafından Irakta bu amaçla görevlendirilmiş olan Yabancı Tazminat Talepleri Komisyonuna gönderir. Talep hakkında karar mercii bu Komisyondur. Komisyon incelemesi sonucunda verecek olduğu kararı yazılı olarak doğrudan talep sahibine bildirir.
4) Adres:
ABD Davunma İşbirliği Başkanlığı (ODC-T / TJA)
Hukuk Müşavirliği,
İsmet İnönü Bulvarı No. 94
Bakanlıklar 06650 Ankara.
Tel: 0312 425 99 56
İşbu bilgi Sitenizde başlatılan konuya ilişkin ankette belirtilen görüşlere açıklık getirmek ve vatandaşlarımızın doğru adrese başvurmalarını sağlayabilmek amacıyla Siteniz marifetiyle duyurulması için gönderilmektedir. Yaşanmakta olan gerçeklere rağmen yine de belirtmeliyim: gönül isterdi ki böyle konular olmasa, yürekler acılarla dolmasa...
İlgililerin bilgilerine esenlik dileklerim ve saygılarımla sunarım.
Av Dr (Ayşe) Sezer GÖKHAN
ODC T /TJA Hukuk Müşaviri
Ankara