Mesajı Okuyun
Old 24-07-2007, 11:19   #1
Admin

 
Varsayılan Ahu ve Av.Engin Özoğul

Değerli yöneticilerimiz Ahu (Cest la vie) ve Av.Engin Özoğul maalesef kişisel nedenlerle THS yolculuklarına bir "noktalı virgül" koyma kararı aldılar ve çok üzülmemize rağmen, ısrarlarımız da fikirlerini değiştirmediğinden onların bu kararlarına saygı duyarak THS hesaplarını kapattık. Her ikisinin de birbiriyle alakasız, farklı nedenlerle ama kötü bir tesadüf eseri aynı zamanlarda bu kararı alması üzüntümüzü daha da arttırdı.

Ancak THS'nin internet sitesi bölümünden ayrılmak mümkün olsa dahi, gönül bağı karşılıklı olarak devam ettiği sürece "THS Aile"sinden ayrılmanın mümkün olamayacağını düşündüğümden gerek Engin'in, gerekse Ahu'nun saygı duyduğumuz kararlarını ben şahsen "geçici noktalı virgüller" olarak görüyorum, görmek istiyorum.

Gerek Engin'in, gerekse Ahu'nun THS'ye kattıkları kelimelerle ifade edilemeyecek kadar fazla. Her ikisinin THS için yaptıklarına, THS'ye kattıklarına, THS'ye ayırdıkları sınırsız saatlere, çabalarına, idealistiklerine ve emeklerine şükran borçluyuz ve haklarını ödememiz imkansız. Her ikisine de THS adına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz, onlar için herşeyin en İYİSİNİ istiyoruz ve en önemlisi de "THS Adli Tatillerini" çok uzun tutmamalarını diliyoruz.